Translate

25.6.13

Επαναστατική θεραπεία του καρκίνου

  Το μεταφρασμένο κείμενο που ακολουθεί ανήκει στον Ιταλό ογκολόγο T. Simoncini, ο οποίος έχει αναπτύξει μια δική του επαναστατική θεωρία όσον αφορά τα αίτια του καρκίνου και εφαρμόζει μια ανορθόδοξη θεραπεία που αποτελεί κόκκινο πανί για τις φαρμακευτικές εταιρείες και τους ξεπουλημένους σε αυτές ιατρικούς συλλόγους. 
 
  Σύμφωνα με τον T. Simoncini, ο καρκίνος είναι μια μυκητιακή μόλυνση από το είδος μυκήτων Candida Albicans και θεραπεύεται μόνο με την καταστροφή του μύκητα και των αποικιών του ( δηλαδή των μεταστάσεων ) στο σώμα. Μια από τις πιο ισχυρές αντιμυκητιακές ουσίες είναι το διττανθρακικό νάτριο ή αλλιώς διττανθρακική σόδα ( δηλαδή η μαγειρική σόδα ) η οποία αποτελεί και τη βάση της θεραπείας που προτείνει ο T. Simoncini.
  Η διττανθρακική σόδα διαλυμένη στο νερό χρησιμοποιείται απευθείας πάνω στο δέρμα στις περιπτώσεις καρκίνων του δέρματος ενώ η κατάποση της επιβάλλεται σε περιπτώσεις καρκίνων του οισοφάγου, του λάρυγγα, του στομάχου, του παγκρέατος, των εντέρων αλλά και άλλων οργάνων όπου το διάλυμα της διττανθρακικής σόδας μπορεί να φτάσει εύκολα μέσω του αίματος.
   Στους πολύ προχωρημένους καρκίνους ή σε σημεία που δεν αιματώνονται καλά και είναι δύσκολο να εισέλθει το διάλυμα της διττανθρακικής σόδας χρησιμοποιούνται ενέσεις, ειδικοί καθετήρες ή ενδοσκόπια έτσι ώστε να εγχυθεί το διάλυμα κατευθείαν πάνω στον όγκο και να τον καταστρέψει.
Σύμφωνα με δηλώσεις του T. Simoncini, η θεραπεία του έχει 90% επιτυχία στα αρχικά στάδια του καρκίνου ενώ σε πολλές περιπτώσεις έχει σώσει από βέβαιο θάνατο καρκινοπαθείς που βρίσκονταν στο τελικό στάδιο χωρίς να έχουν την παραμικρή ελπίδα και δεν τους έμεναν παρά λίγες εβδομάδες ή μέρες ζωής.
   Φυσικά αυτές του οι δραστηριότητες τον έχουν θέσει στο στόχαστρο όλων αυτών που λυμαίνονται το χώρο της υγείας και αποκομίζουν τεράστια κέρδη απ’ τον πόνο των ασθενών. Έχει εκδιωχθεί απ’ τον ιατρικό σύλλογο, έχει χαρακτηρισθεί πολλάκις ως τσαρλατάνος, έχει φάει ατελείωτο κράξιμο για τις απόψεις και τις πρακτικές του ενώ δεν λείπουν και τα μπλεξίματα με το νόμο και οι δικαστικές διώξεις. Κάτι που είναι απολύτως λογικό γιατί ποιος μεγαλοκαρχαρίας του χώρου της υγείας θα ήθελε πραγματικά να γίνουν καλά οι καρκινοπαθείς και να εξαλειφθεί οριστικά η απειλή αυτής της φρικτής ασθένειας – της νόσου του αιώνα;
   Όσοι και όσες θέλετε να μάθετε περισσότερα για το θέμα επισκεφτείτε το site του T. Simoncini στη διεύθυνση http://www.curenaturalicancro.com .


Δεν υπάρχουν σχόλια: