Τα αφήνουμε για 8 ώρες να σιγοβράσουν. Συμπληρώνουμε με νερό όταν χρειάζεται.
Πίνουμε ένα ποτήρι καθημερινά.
Σπάμε τα αυγά.
Τα αδειάζουμε από τον κρόκο και το ασπράδι. Δεν πετάμε την μεμβράνη.
Τα γυρίζουμε ανάποδα να στραγγίξουν ως το βράδυ.
Τα βράζουμε για απολύμανση δέκα λεπτά.
Τα αφήνουμε να στεγνώσουν καλά.
Την άλλη μέρα τα βάζουμε στο φούρνο για δέκα λεπτά.
Παίρνουμε τα τσόφλια και τα θρυμματίζουμε στο μίξερ τόσο ώστε να γίνουν σκόνη.
Βάζουμε μισό ποτήρι ζωμό με λίγο λεμόνι και μία κουταλιά του γλυκού σκόνης από τα τσόφλια των αυγών.
Είναι σημαντική η προσφορά του μείγματος κυρίως για εγκύους και θηλάζουσες μητέρες, αλλά και για όσους έχουν προβλήματα οστεοαρθρίτιδας, αρθρίτιδας κλπ
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου