Translate

25.3.15

Γιώργης Οικονομόπουλος: ''Το Ίαμα Κάνναβη''


Ένα βιβλίο που ερευνά και αποκαλύπτει με στοιχεία τις θαυματουργές ιδιότητες της Κάνναβης, του πιο παρεξηγημένου, «σκόπιμα», βοτάνου!!...


Είμαι τυχερός που ήμουν παρών στην παρουσίαση αυτού του βιβλίου. Το έχω διαβάσει και συνεχίζω να το διαβάζω ακόμη, επειδή το ενδιαφέρον είναι μεγάλο και πρέπει να ανατρέχεις στα κεφάλαια για να διασταυρώσεις τα στοιχεία που παραθέτει ο συγγραφέας. Πέρα από μια απλή ανάγνωση, η συμπυκνωμένη γνώση που περιέχει, θέλει μελέτη.
Όντας ένα βιβλίο για τους γιατρούς, ειδικούς και μη, γίνεται κατανοητό και στον απλό αναγνώστη.
Όταν ο συγγραφέας είναι αυθεντικός μ’ αυτό που κάνει και κατέχει σε βάθος το θέμα που αναλύει, τότε είναι σε θέση να μεταδώσει τη γνώση του και σε μικρό παιδί.
Ο Γιώργης Οικονομόπουλος ασχολείται με το αντικείμενο δεκαετίες ολόκληρες και μπορεί να πει κανείς με σιγουριά πως είναι ο κατ’ εξοχήν  «ειδικός» στο θέμα, στην Ελλάδα και ανάμεσα στους καλύτερους στον κόσμο. Η ακούραστη δράση του στον χώρο, η δημιουργία ομάδων θεραπείας εξαρτημένων, η αφιλοκερδής προσφορά του σε όποιον έχει την ανάγκη του και η αγάπη των εκατοντάδων ανθρώπων που γλύτωσαν από την εξάρτηση, είναι τα γαλόνια του.
Τα στοιχεία που αναλύει με απλή γλώσσα ο συγγραφέας, θα έπρεπε να τα γνωρίσουν όλοι, όχι μόνο για τις μοναδικές γνώσεις στα θέματα υγείας-θεραπείας, αλλά κι ένα εργαλείο-όπλο για την επιβίωση.
Συγχαρητήρια φίλε Γιώργη. Μια ζωή χαρίζεις απλόχερα, στους συνανθρώπους σου, αγάπη, και τώρα μ' αυτό το βιβλίο-απόσταγμα της γνώσης σου- μας κάνεις το μεγαλύτερο δώρο!!!....

Δεν υπάρχουν σχόλια: