Translate

11.6.12

Ο άνθρωπος για να επιβιώσει πρέπει να διαφεντεύει την Υγεία του


  Η γνώση των βοτάνων και η χρήση τους για την βελτίωση της Υγείας οικοδομήθηκε λίγο-λίγο από την αρχή της ύπαρξης του ανθρώπου και ήταν μια γνώση διάσπαρτη σ’ όλα τα μήκη και πλάτη της Γης και σ’ όλα τα κοινωνικά στρώματα, ταυτισμένη με την επιβίωση.

  Από τη στιγμή που άρχισαν να δημιουργούνται οι μεγαλοκοινωνίες των ανθρώπων, ξεπήδησαν και οι ειδικότητες και ο κατακερματισμός της γνώσης. Όταν μπήκε η τεχνολογία στο παιχνίδι, άρχισε και η οριοθέτηση με συμπαγή σύνορα. Κάστες ανθρώπων με μεγάλα οικονομικά συμφέροντα, είδαν πως η υγεία είναι η πιο επικερδής επιχείρηση. Για την υγεία του, ο άνθρωπος δίνει ότι έχει και δεν έχει!..
  Έτσι δημιουργήθηκαν οι μεγάλες Φαρμακοβιομηχανίες, που συστηματικά έκαναν αφαίμαξη της λαϊκής γνώσης για την υγεία, για βότανα και θεραπείες, ενώ με το χρήμα παγίδεψαν και κρατούν σε ομηρεία ολόκληρο το Ιατρικό Σύστημα μετατρέποντάς το σε πεδίο διακίνησης των φαρμάκων τους. Οι παρενέργειες του φαινομένου είναι πολύ χειρότερες. Στα οργανωμένα εργαστήριά τους πειραματίζονται με άξονα το κέρδος και την επικυριαρχία. Εφευρίσκουν ιούς, μικρόβια και δημιουργούν αρρώστιες για να πουλούν τα φάρμακά τους, ή συντηρούν ασθένειες, όπως ο Καρκίνος, επειδή τα κέρδη φτάνουν σε αστρονομικά ποσά!.. Τα όργια της υπερσυνταγογράφησης, των υπερτιμημένων μηχανημάτων Δημόσιων Νοσοκομείων που παραμένουν για χρόνια κλεισμένα στα κουτιά τους είναι λίγα απ’ αυτά που βιώσαμε επί χρόνια, χωρίς να «φιλοτιμηθεί» κάποιος αρμόδιος να σταματήσει.

  Το τεράστιο χάσμα μεταξύ της εξειδικευμένης ελίτ των Φαρμακοβιομηχανιών και της λαϊκής γνώσης ορθώνει ψηλά τείχη που αφήνουν έξω από το παιχνίδι και στη μαύρη άγνοια το σύνολο των Πολιτών της Γης, με σκοπό την χωρίς όρια εκμετάλλευση στα θέματα Υγείας, μια που η υπερεξουσία των Φαρμακοβιομηχανιών φτάνει μέχρι και τις Κυβερνήσεις των περισσοτέρων λαών.
  Με κάθε μέσον συνεχίζουν την αφαίμαξη της λαϊκής γνώσης στα θέματα Υγείας. Τώρα με το Διατροφικό Κώδικα, δίνουν και το τελικό χτύπημα. Ένα φιλόδοξο σχέδιο των κέντρων παγκόσμιας εξουσίας, που θέλει τον σύγχρονο Πολίτη της Γης απόλυτα ελεγχόμενο και εξαρτημένο.

  Οι άνθρωποι πρέπει να πάρουν το θέμα της υγείας στα χέρια τους. Είναι χρέος απέναντι στον εαυτό τους και τις επόμενες γενιές.

   Να απαιτήσουν από την Πολιτεία εδώ και τώρα:
- Να απαλλάξουν την Ελλάδα από τον Διατροφικό Κώδικα δια παντός.
- Να μπει, στο εκπαιδευτικό σύστημα, μάθημα Ανατομίας και γενικών Ιατρικών γνώσεων, κατάλληλα διαμορφωμένο, και να διδάσκεται από τις πρώτες τάξεις του σχολείου.
- Να δοθεί αυστηρή εντολή αλλαγής πλεύσης στο Ιατρικό κατεστημένο, να πάψει την υπερσυνταγογραφία και να προσανατολιστεί στην ΠΡΟΛΗΨΗ!..
  Αυτά σαν αρχή…
                                                                                                                         Ηρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: