Translate

18.4.11

ΕΠΕΙΓΟΝ: Διαδώστε το!!!

Οι ατομικές ελευθερίες επιλογής, μία μία, μας αφαιρούνται ολοένα, τόσο στην Ευρώπη όσο και παγκοσμίως. Το δικαίωμα χρήσης φυτικών σκευασμάτων για τη διατήρηση της υγείας μας, που θίγει τα συμφέροντα των φαρμακοβιομηχανιών, τώρα μας το αφαιρούν και αυτό.

Στην Ελλάδα είμαστε φέτος τόσο επικεντρωμένοι στα δεινά της οικονομικής κρίσης, που δεν παίρνουμε είδηση ή υποτιμούμε τους άλλους κινδύνους για την υποβάθμιση της ζωής μας, τους νόμους που ψηφίζονται εν αγνοία μας και θα τους βρούμε μπροστά μας ξυπνώντας όταν είναι αργά!

Τουλάχιστον ας υποστηρίξουμε εκείνους που υποστηρίζουν το δικαίωμα μας στην φυσική υγεία και στις ατομικές μας ελευθερίες επιλογής!

Όσοι θέλετε υπογράψτε, και -κυρίως- διαδώστε το!

ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΥΣΙΚΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΟΤΑΝΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ .

ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΔΡΑΣΟΥΜΕ! ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΥΜΑΤA. ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.

ΤΩΡΑ ΞΕΡΟΥΜΕ .

ΑΣ ΜΗΝ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!

ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΣΤΕΛΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ .


ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ/ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΒΟΤΑΝΩΝ και ΦΥΤΙΚΩΝ ΣΚΕΥΑΣΜΑΤΩΝ!

European ban on herbs

Please watch the video here. This is important information on a crazy new european directive against natural health and herbal remedies. http://www.savenaturalhealth.eu/

Please pass on to everyone you know as it is really important to act now!!!

Thank you.

Δεν υπάρχουν σχόλια: