Translate

23.1.11

Αρχίζουν να χτυπούν οι καμπάνες!!!....

Διατροφικού κώδικα συνέχεια!!!....
ΔΩΣΤΕ ΠΡΟΣΟΧΗ, ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ!!... ΣΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΗ ΑΝΑΣΤΡΕΨΙΜΗ ΚΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ.... ΚΥΡΙΩΣ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΓΕΝΕΣ!!!...
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Τα νεα ειναι φρεσκα,αν και φαινεται οτι μαγειρευονταν εδω και πολυ καιρο,με την δεουσα προσοχη...Δημιουργοι και συντονιστες των εξελιξεων πολυεθνικες εταιρειες,διεθνεις οργανισμοι και κυβερνησεις που,απ οτι φαινεται,ολοι μαζι συμπρατουν για να διαπραξουν ενα παγκοσμιο εγκλημα κατα της ανθρωποτητας,περιοριζοντας τις επιλογες της σε θεματα υγειας.
Συμφωνα με τα τελευταια δημοσιευματα η οδηγεια T.H.M.P.D.(Traditional Herbal Medical Product Directive=Oδηγεια για τα Παραδοσιακα Φαρμακα Φυτικης Προελευσης)η οποια
προκειται να τεθει σε ισχυ απο τον Απριλιο του 2011,θα σημανει την πιθανη απαγορευση της κυκλοφοριας πολλων συμπληρωματων διατροφης και θεραπευτικων βοτανων,που δεν θα πληρουν τις προυποθεσεις των κανονισμων της η δεν θα περνουν κατω απο το μικροσκοπιο της.
Το εγκλημα αυτο υποστηριζεαι οτι συντομα θα παρει την εγκριση της Ε.Ε.
Αν ισχυσουν τα παραπανω,θα πληγουν και οι θεραπειες της Εναλλακτικης Ιατρικης,οι οποιες βασιζονται κυριως στην χρηση αυτου του ειδους θεραπευτικων μεσων.
Επιπλεον,πληγμα αναμενεται να δεχτει και οτιδηποτε αλλο αφορα σε (απαγορευμενα) θεραπευτικα βοτανα,συμληρωματα και εναλλακτικες θεραπειες,οπως σχετικα βιβλια και δημοσιευσεις σε Μεσα Ενημερωσης.
H συνεχεια στο περιοδικο Hellenic Nexus,σελις 16. www.nexushellas.gr
Στην προσπαθεια που κανουν ανεξαρτητοι οργανισμοι,να αντιταχθουν στο καθεστως τετοιου ειδους κανονισμων,μπορει να συμβαλει ο καθενας απο εμας.
Μεσω της καμπανιας(Ενωνουμε τα χερια για την υγεια) (Joining Hands in Health)
η οποια συλλεγει υπογραφες.
Ενημερωθείτε επισκεπτομενοι την ιστοσελιδα

www.joininghandsinhealth.com/petition

Συμμετέχετε στην καμπάνια: http://www.ipetitions.com/petition/joininghandsinhealth/

Επισης μπορει καποιος να συμετασχει μεσω των σελιδων κοινωνικης δικτυωσης
Facebook ,Twitter,MySpace,YouTube k.a
Η εν λογω καμπανια καλει τους Ευρωπαιους πολιτες,να κινητοποιηθουν,ωστε να συγκεντρωθουν 35 εκατ. υπογραφες,αριθμος ικανος να εμποδισει την τελικη καθιερωση
της οδηγειας,τον Απριλιο του 2011.

Δεν υπάρχουν σχόλια: