Translate

4.4.12

Διατροφικός Κώδικας και πολυεθνικές του τρόμου!..

Στο κεφάλαιο "Διατροφικός Κώδικας" έχουμε επισημάνει επανειλημμένα τον κίνδυνο από την ύπουλη προώθησή του και στην χώρα μας.

Από 1.1.2010 που πέρασε στις ΗΠΑ, είχαμε την πληροφορία πως τον Απρίλη του 2011 θα ερχόταν και στην Ευρώπη. Κι έτσι έγινε!!... Αρχικά υποχώρησαν μπροστά στην πρώτη μικρή αντίσταση της "ενσυνείδητης" Ευρώπης, όπως γίνεται συνήθως (όπως και στα μεταλλαγμένα), αλλά με τη σιγουριά του λύκου που έχει ξεμοναχιάσει το αρνάκι, οι ακατονόμαστοι πέτυχαν αυτό που ήθελαν.

Οι λαοί παγιδευμένοι στα δίχτυα των παντοδύναμων επικοινωνιακών μέσων και υποτιμώντας το ρόλο και το χρέος τους ως ενεργοί συμμετοχικοί πολίτες, σκλαβώθηκαν κυριολεκτικά από τα σκοτεινά εξουσιαστικά κέντρα, που υλοποιούν πια τα σχέδιά τους για παγκόσμια κυριαρχία μέσω τροφής και νερού.

Η υπ' αριθμόν ένα πολυεθνική Monsanto ( US company, Σιωνιστικο-Μασονικής κατοχής), που ελέγχει και επιβάλει παγκοσμίως τα εφιαλτικά της σχέδια (αποκλειστική κατοχή υδάτινων πόρων κρατών, επιβολή μεταλλαγμένων και Διατροφικού Κώδικα μέσω των Κυβερνήσεων-Ανδρεικέλων που ελέγχει), υλοποιεί ανενόχλητη τα σχέδιά της, αφού οι λαοί, από την μακροχρόνια πλύση εγκεφάλου, είναι ανήμποροι να κοινωνικοποιηθούν και να προβάλουν μια δυναμική αντίσταση και να πετάξουν αυτά τα τέρατα στην κόλαση, όπου ανήκουν!..

Είχαμε την πληροφορία πως στο Μεσαρά (Νότια Κρήτη) η Monsanto έχει εγκαταστάσεις για παραγωγή μεταλλαγμένων με εργαστήρια και ….ιδιόκτητο λιμάνι για την διακίνηση των προϊόντων της!!!.....

Ήδη στη Νέα Ζηλανδία δεν μπορούν να φυτέψουν λαχανικά στον κήπο τους.... Σε λίγο το ίδιο θα επιβάλουν κι εδώ. Δεν θα μπορεί κανείς να έχει ένα περιβόλι για να φυτεύει κρεμμυδάκια, μαρουλάκια, κλπ για την οικογένειά του. Μόνο μεγάλες ελεγχόμενες γεωργικές μονάδες που θα πλασάρουν τα μεταλλαγμένα της Monsanto!.. http://organicconsumers.org/monsanto/index.cfm

Κι αυτοί που κάνουν το μάγκα με κορώνες: "Ας τολμήσουν να μ' εμποδίσουν….", με το πρώτο πρόστιμο, μέσα από Εφορία, λογ/σμό ΔΕΗ, κλπ, θα καθίσουν στ' αυγά τους!..

Μη ξεγελαστείτε αν, μπροστά στη λαϊκή αντίδραση, κάνουν πίσω. Αυτό είναι προσωρινό. Θα ξαναχτυπήσουν αργότερα, πονηρά και θα περάσουν αυτό που θέλουν. Οι κυβερνήσεις είναι απόλυτα ελεγχόμενες απ' αυτούς. Τους έχουν στο χέρι είτε με διαφθορά είτε με απειλή. Αυτό δεν χρειάζεται μεγάλη εξυπνάδα για να το αντιληφθεί κανείς. Θυμηθείτε τη νόσο των πουλερικών, τα εμβόλια, ACTA, κ.ά…

Ο έλεγχος λαών μέσω νερού και τροφής είναι το υπ' αριθμόν ένα όπλο για επικυριαρχία. Τα μνημόνια και οι απειλές πολέμου έρχονται δεύτερα και κυρίως είναι για να θολώνουν τα νερά και μέσα στην σύγχυση και υπερπληροφόρηση, να μην μπορούν οι πολίτες να διακρίνουν το πραγματικό μέγεθος του εγχειρήματος.

Για σκεφτείτε… Με τη φτώχεια μικρό κακό μπορούν να μας κάνουν, αλλά με το νερό!.. την τροφή!.. μας έχουν απόλυτα σκλάβους!..

Η πλήρης επιβολή των πατενταρισμένων υβριδίων της Monsanto και των όμοιων πολυεθνικών, που έντεχνα ενορχηστρώθηκε με νόμους του ΠΟΕ (Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου, άλλος ένας οργανισμός τύπου ΟΗΕ που χρησιμοποιείται για την απόλυτη παγκόσμια υποδούλωση), που με τον ίδιο ύπουλο τρόπο διοχετεύονται στα κράτη μέσω των "Κυβερνήσεων" τους , σε λίγα χρόνια θα δημιουργήσει μια εφιαλτική και μη αναστρέψιμη κατάσταση, όπου οι αλλεργίες και οι καρκίνοι θα θερίζουν πιο επώδυνα απ' ότι οι επιδημίες του Μεσαίωνα.

Τα τερματικά αυτού του εφιαλτικού δικτύου, είναι τα πολυεθνικά σούπερ μάρκετ (συγκοινωνούντα δοχεία), άλλο ένα από τα κεφάλια της Λερναίας Ύδρας!.. Κι ένας τρόπος για να σταματήσουν τα επεκτατικά τους σχέδια, στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, είναι να σαμποτάρουμε όποιους πωλούν τέτοια προϊόντα. Να διαβάζουμε προσεκτικά τα καρτελάκια, που ευτυχώς κάποιες ευαισθητοποιημένες οικολογικές οργανώσεις πίεσαν να έχουν όλα τα είδη διατροφής, και να μην καταναλώνουμε προϊόντα που στο κάτω-κάτω είναι επικίνδυνα για εμάς και τα παιδιά μας!.. Επίσης να ενημερωθούμε για τις Τράπεζες σπόρων και να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των μη κυβερνητικών φορέων αυτών που κάνουν άνισο αγώνα για να περισώσουν τους παραδοσιακούς σπόρους φυτών και δέντρων της χώρας μας. Υποθέτω πως η επιφανειακή κρατική ευαισθησία για το θέμα, είναι όπως τα κροκοδείλια δάκρυα. Οι αντίστοιχες υπηρεσίες Γερμανίας, USA, Γαλλίας, κλπ έχουν πιο ενημερωμένη τράπεζα της Ελληνικής χλωρίδας απ' ότι εμείς!!..

Ευτυχώς τώρα με το ιντερνέτ οι πολίτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν τις πληροφορίες που θέλουν, να συγκρίνουν και να διακρίνουν τις παραπλανητικές. Μέσα από τη γνώση αρχίζουν να συσπειρώνονται σε ομάδες, ψηφιακά στην αρχή, αλλά στη συνέχεια σε δυναμικά κοινωνικά κινήματα που θα μπορέσουν να σταματήσουν τα σχέδια αυτών των αδηφάγων τεράτων-πολυεθνικών!!...

Γνωριστείτε με τους γύρω σας, αναπτύξτε κοινωνικές σχέσεις και συζητείστε το θέμα. Οργανωθείτε και προβείτε σε ενέργειας σωτηρίας της υγείας, της ζωής σας και του μέλλοντος των παιδιών σας.

Και πάνω απ' όλα ψάξετε μέσα σας τον άνθρωπο, τον φυσικό άνθρωπο κι όχι αυτόν που δημιούργησε ένα αδηφάγο σύστημα, ένα ρομπότ που ακολουθεί πιστά τις εντολές που του 'χουν υποβάλει!..

Ο άνθρωπος έχει μέσα του όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται. Αρκεί να ρωτά το ένστικτό του κάθε φορά που βρίσκεται σε δίλημμα, "ποιο είναι το σωστό;" κι αυτό θα του λέει…

Ηρ

Δεν υπάρχουν σχόλια: