Translate

22.11.12

Οι αεροψεκασμοί δεν είναι μύθος!..



  Οι «σκοτεινές δυνάμεις» που παίζουν θανατηφόρα παιχνίδια σε βάρος του κόσμου, γνωρίζουν καλά τον χειρισμό των Κοινωνικών Συνόλων. Επάνω στην «ψυχολογία των μαζών» έχουν επενδύσει τεράστια πολεμικά κονδύλια, γιατί αποτελεί το ισχυρότερο όπλο για τα επεκτατικά τους σχέδια. Ελέγχουν τη ροή της πληροφορίας και παρεμβαίνουν έντεχνα σε ότι απασχολεί τον κόσμο, ώστε να κατευθύνουν την «κοινή γνώμη» εκεί που θέλουν.
  Τόσες δεκαετίες με τα ΜΜΕ που ελέγχουν απόλυτα, έχουν κάνει τις περισσότερες κοινωνίες στον κόσμο, «υπάκουες» και «αβλαβείς». Έτσι έχουν γίνει και γίνονται καθημερινά άδικοι πόλεμοι, σκοτώνεται άμαχος πληθυσμός, χρησιμοποιούν πυρηνικά και βιοχημικά όπλα, προκαλούν τεράστιες οικολογικές καταστροφές, ταΐζουν τον κόσμο με καρκινογόνα μεταλλαγμένα τρόφιμα κι ο κόσμος παρακολουθεί απαθής, λες και βλέπει μια ακόμη σειρά στην τηλεόραση!..
  Οι αεροψεκασμοί είναι μέρος του βιοχημικού πολέμου, που δεν σταμάτησε ποτέ. Η επίσημη δικαιολογία, πως οι αεροψεκασμοί γίνονται για την αποφυγή της υπερθέρμανσης του πλανήτη, είναι παραπλανητική. Προσωπικά, έχω δει αεροψεκασμό μετά τη δύση του ήλιου, που σημαίνει πως τα σύννεφα που θα δημιουργούνταν στη συνέχεια κατά τη νύχτα, θα εμπόδιζαν την εκπομπή της θερμότητας στο διάστημα.
  Αν θέλουν να προλάβουν το φαινόμενο του Θερμοκηπίου («Σύνδρομο του Θερμοκηπίου» θέμα που γνωστοποιήθηκε στον κόσμο το 1970 με το ομώνυμο βιβλίο), υπάρχουν πολλοί τρόποι, που ξεκινούν από το φρενάρισμα της κερδοσκοπίας. Υπάρχουν τόσα υλικά, τόσα τρόφιμα, τόσα είδη που εξυπηρετούν πλαστές ανάγκες  κυρίως για να κερδοσκοπούν οι τεράστιες βιομηχανίες που μολύνουν αλόγιστα το περιβάλλον και συμπράττουν στην υπερθέρμανση του Πλανήτη. ..
  Με τους αεροψεκασμούς πειραματίζονται επάνω στον έλεγχο και αφανισμό των μαζών, όταν κρίνουν πως εξυπηρετούνται τα σχέδιά τους για απόλυτη κυριαρχία.
   Ο κόσμος δεν γνωρίζει κι ούτε ενδιαφέρεται να πληροφορηθεί. Είναι τόσο πωρωμένος από την εικόνα που έχει καταβροχθίσει από την TV, που δεν του καίγεται καρφί, ακόμη κι αν πέφτουν δίπλα του βόμβες!.. Το εξωφρενικό είναι, που σκεπτόμενα άτομα, «ψαγμένα», όταν συζητούν για το θέμα των αεροψεκασμών, είναι απόλυτοι στο να πιστεύουν πως πρόκειται για επιστημονική φαντασία!..
  Κυκλοφορούν στο διαδίκτυο κάποιες φωτογραφίες από το εσωτερικό αεροσκαφών Boeing και Airbus που έχουν μετατραπεί αναλόγως.
  Οι φωτογραφίες είναι του James Wallace.




16.11.12

Ο άνθρωπος δεν είναι και το πιο έξυπνο ον στη Γη....



  Ίσως φτάσαμε στο τέλος... και κλείσαμε τον κύκλο μας σαν είδος. Ο τελικός απολογισμός, ένα τεράστιο ΜΕΙΟΝ !..
  Αποδείχτηκε περίτρανα πως δεν είμαστε οι «έξυπνοι», που πιστεύουμε πως είμαστε, αλλά αντίθετα είμαστε πολύ βλάκες!..  Κόβουμε το κλαδί που καθόμαστε... Καταφέραμε να εξαφανίσουμε τα περισσότερα έμβια είδη στον Πλανήτη μας με συνέπεια τον δικό μας αφανισμό!!..
  Όσοι «γνωρίζουν» φροντίζουν να εξασφαλίσουν εξουσία, κι όσοι κατέχουν εξουσία αυτοσχεδιάζουν σε πελάγη παράνοιας!..